Новини

Презентація всеукраїнського опитування “Оцінка шкоди, завданої воєнними злочинами росії в Україні”

03 жовтня 2022

У середу, 5 жовтня, об 11.00 у пресцентрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбудеться оприлюднення результатів соціологічного дослідження на тему "Оцінка шкоди, завданої воєнними злочинами росії в Україні”.

Опитування проведено Соціологічною групою “Рейтинг” у вересні 2022 р. на замовлення громадської організації “Центр сприяння волонтерському руху “Волонтер.Орг”.

Учасники:

  • Олексій Антипович, директор Соціологічної групи «Рейтинг»;
  • Олександр Копил, співзасновник консалтингової компанії «K&K Group», координатор проєкту «Nurnberg-2022» (ГО “Волонтер.Орг”);
  • Надія Волкова, директор Української правової консультативної групи, Коаліція "Україна. П'ята ранку";
  • Представник Національної поліції України.

 

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а. Трансляція пресконференції буде доступна на YouTube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 

Ініціатива в межах проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зміст презентації є виключною відповідальністю Громадської організації "Центр сприяння волонтерському руху “Волонтер.Орг" і не обов`язково відображає позицію Європейського Союзу.