Новини

Допомога літнім сусідам під час пандемії: Волонтерська платформа розробила оголошення для волонтерів

17 квітня 2020

Оголошення для волонтерів, які хочуть допомогти літнім сусідам в своєму під’їзді, розробила волонтерська платформа volonter.org. Усе, що потрібно зробити – завантажити файл, роздрукувати та вписати свої контактні дані. Після цього ви зможете повісити таке оголошення у своєму під’їзді чи покласти у поштові скриньки сусідів, які потребують допомоги.

Завантажити оголошення можна тут.

Як зазначають координатори волонтерської платформи, такі прості й зрозумілі оголошення допоможуть новачкам зробити свої перші кроки у волонтерстві.

«Зараз усі сидять вдома, але це не значить, що навіть сидячи у своїй квартирі ви не можете робити якісь прості й добрі справи. Допомогти літнім сусідам із купівлею продуктів чи вигулом собаки – це той мінімум, який може зробити кожна здорова людина. Якщо у когось в цей складний час виникло бажання приєднатись до волонтерської спільноти, то ми значно полегшили йому цей перший крок. Не потрібно думати, як сформувати оголошення, як його написати – просто завантажуйте й користуйтеся», - зазначають активісти.