Новини

5 книжок для мотивації на осінь

20 вересня 2017

Осінь – це час, коли мотивація потрібна більше, ніж в будь-яку іншу пору року. Якщо ви збираєте для себе мотиваційний must-read на період дощів, наші книжкові поради можуть стати в нагоді. Надихайтесь відчайдушними історіями, вчіться планувати власний час та йти до мети, незважаючи ні на що!


Патрік Кінг. Стратегії і тактики спілкування.

Книга про спілкування та комунікацію, яка буде корисна кожному, хто займається публічними проектами.

Публікація американського спеціаліста допоможе зрозуміти, як правильно вести дискусію та знаходити переконливі аргументи, захищати свою позицію та відважно себе вести під час найгарячіших суперечок.



Гел Елорд. Чудовий ранок. Як не проспати життя.

Надзвичайна книга для тих, хто хоче не просто не просипати сірі осінні ранки, а й не проґавити найважливіше у своєму житті. Це прекрасний бестселер про таймменеджмент, який навчить втілювати в життя ваші найзаповітніші проекти та ідеї. Саме те, що потрібно волонтерам!


Гретхен Рубін. Проект щастя.

Іще одна супер-книга для тих, хто вже давно задумав реалізувати власний проект, утім ніяк не збереться із думками і не втілить його в життя. Книга ідей та порад жінки, яка доводить, що маленькі життєві зміни приводять за собою великі.

Читати усім, хто давно хоче почати власний проект, але ніяк не зробить перший крок.


 

Гері Келлер, Джей Папасан. Одна справа. Як робити менше, а встигати більше.

Успішні американські бізнесмени розкажуть, як фокусуватись на важливих справах, що потрібно знати про наукові дослідження планування часу і чому багатозадачність не працює. Книга для тих, хто не вірить законам тайменеджменту і шукає чогось нового.


Сюзен Кейн. Сила інтровертів. Тихі люди у світі, що не може мовчати.

Книжка для інтровертів, яка допоможе подолати труднощі у взаємодії зі світом. Але вона буде цікава кожному, хто хоч раз у житті боявся зробити перший крок. Бути інтровертом – це не вирок. Авторка доводить, що “тихі люди” як ніхто інших здатні змінити цей світ і зробити його кращим.

Читайте і надихайтеся історіями цікавих людей. І в жодному разі не впадайте в осінню депресію. Змінюйте світ, реалізовуйте свої проекти і радьте книги, які допомогли вам підкорити світ!